
התמחות: קושי רגשי/נפשי, משבר, טראומה, חרדה, דיכאון, אובדן, ילדים, מתבגרים, מבוגרים, הורות, טיפול דיאדי, טיפול אונליין
אזור בארץ: קיבוץ עינת, ראש העין, פתח תקווה, אזור השרון ומרכז
שפה: עברית
מטפלת בפסיכודרמה. מתמחה בפסיכותרפיה אינטגרטיבית. טיפול שמבוסס על רגש וחוויה, תוך שילוב גישות שונות (AEDP, סכמה תרפיה, CBT). מאמינה שבמקום בו קורה מפגש אמיתי, מתעצם הכוח לשינוי.
התמחות: טיפול פרטני, בריאות הנפש,בעיות משפחתיות וזוגיות,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: חיפה,צפון
שפה: עברית,אנגלית
אני מאמינה שכל משבר הוא הזדמנות לצמיחה ובהדרכה נכונה וליווי אפשר לצאת ממנו מחוזקים. פרטים זוגות ומשפחות מתמודדים עם לחץ ומתח על בסיס קבוע וחשוב לדבר על הבעיות במקום מכיל ומקצועי.
התמחות: טיפול בקליניקה ואונליין, פוסט טראומה, שינויים ומשברי חיים, אובדן ואבל, דיכאון וחרדה, התמכרויות, קשיים ביחסים.
אזור בארץ: שפלה,רחובות, טיפול אונליין
שפה: עברית,אנגלית
מטפלת מנוסה בעלת ניסיון רב בטיפול במתבגרים ובמבוגרים, משלבת גישות דינמיות, CBT ן EMDR, נפתחת קבוצה לטיפול ב"חרדה כללית" אונליין
התמחות: חרדה ופוביה, דיכאון, בעיות משפחתיות וזוגיות, הדרכת הורים, התמודדות עם משברי חיים, טיפול במתבגרים
אזור בארץ: בת ים,חולון,ראשון לציון
שפה: עברית
אני מירי , פסיכותרפיסטית, מטפלת קוגניטיבית התנהגותית , בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית - מטפלת בילדים , נוער ומבוגרים ,טיפול בחרדות ,דיכאון, משברי חיים , נוער בסיכון והדרכות הורים
התמחות: בעיות תפקוד מיני,זהות מינית, קושי ביצירת קשר, קשישים , התמכרויות,בריאות הנפש, ,בעיות אישיות , משפחתיות וזוגיות
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,מרכז
שפה: עברית,אנגלית
סקסולוגית ומטפלת מינית מוסמכת מתמחה בטיפול מיני וייעוץ מיני, ליחידים או לזוגות. הטיפול מתאים לכל טווחי הגילאים והאוכלוסיות. מאמינה שמיניות בריאה ומספקת היא חלק חשוב באיכות החיים.
התמחות: חרדה ופוביה,לקויות למידה קשב וריכוז,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים, גירושין, תיאום הורי
אזור בארץ: פתח תקווה,בקעת אונו
שפה: עברית
פסיכולוגית חינוכית מומחית (M.A) ומתאמת הורית. מטפלת בילדים ומתבגרים, מדריכת הורים, מרצה ומנחת קבוצות. בעלת ניסיון רב באבחונים פסיכולוגים ופסיכודידקטיים.
התמחות: חרדות, מתחים משפחתיים, קושי ביצירה ובשימור של זוגיות, ערך עצמי נמוך, קשיים חברתיים, פרפקציוניזם
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן
שפה: עברית, אנגלית
שמי טלי שחר, פסיכולוגית קלינית בעלת ניסיון רב בטיפול בחרדות, חוסר שקט פנימי, דימוי עצמי נמוך, פרפקציוניזם וביקורת עצמית, קושי בקבלת החלטות, קשיים חברתיים, ביאישים ומשפחתיים
התמחות: טיפול במתבגרים,בעיות משפחתיות וזוגיות,פוסט טראומה,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים,טיפול בילדים
אזור בארץ: חיפה, קריות, מרכז הכרמל, אזור הצפון
שפה: עברית,ספרדית,אנגלית
פסיכולוגית קלינית מומחית, עובדת בביהח הדסה ובקליניקה פרטית. מטפלת במבוגרים ומתבגרים, זוגות ומשפחות. משלבת טיפול דינמי, CBT, וטיפול סיסטמי משפחתי
התמחות: טיפול ומניעת PTSD, מצבי לחץ ומשבר, חרדה ופוביה, דכאון, אבל ואובדן, הדרכת הורים וצוותים, טיפול ברשת
אזור בארץ: בית יצחק, עמק חפר, איזור השרון, נתניה.
קליניקה נוספת במודיעין
שפה: עברית, אנגלית
פסיכולוגית, מומחית ומנוסה בטיפול במצבי לחץ, משבר, טראומה וכל השלכותיהן, ביניהן PTSD, חרדה, דכאון והפרעות אכילה ושינה. התמחות מיוחדת במניעת PTSD, בהתערבות קצרה סמוך לאירוע מלחיץ.
התמחות: טיפול בחרדה, דיכאון, פוסט טראומה, טיפול זוגי, טיפול משפחתי, הדרכת הורים, אבל ואובדן, התמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: חיפה
שפה: עברית
מטפלת במבוגרים, מתבגרים וילדים עם קשיים נפשיים, חברתיים והתנהגותיים. מדריכת הורים ומטפלת בזוגות ומשפחות. הטיפול הוא בדגש על ראייה רחבה של צרכי כל המשפחה.
התמחות: טיפול במבוגרים - חרדות, דיכאון, משברי חיים, קשיים זוגיים, CBT. טיפול אונליין, אבחונים פסיכודידקטיים לילדים ולנוער
אזור בארץ: ירושלים, טיפול אונליין
שפה: עברית,אנגלית
אני מאמינה שבעזרת טיפול פסיכולוגי מותאם, ניתן לעשות שינוי דרמטי בחיים - הרגעה, הקלה על מכאובי הנפש, קבלת כלים להתמודדות עם חרדות,הגשמת יעדים וחלומות ושיפור מערכות יחסים משמעותיות.
התמחות: ערך עצמי,פוסט-טראומה,התמודדות עם משברי חיים ואלימות,בעיות משפחתיות וזוגיות,דיכאון וחרדה,אבל ואובדן,פגיעה מינית.
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,אונליין
שפה: עברית,אנגלית
מטפלת מוסמכת (אונ' חיפה) מנוסה בטיפול פסיכולוגי במצבי משבר וקושי. טראומה, חרדה, דיכאון, אבל ואובדן, דימוי וערך עצמי, מע' יחסים רעילות. קליניקה ברמת גן גבול ת''א גבעתיים ואונליין
התמחות: התמודדות עם חווית תקיעות במישורי חיים מגוונים, דימוי עצמי נמוך, רווקות מאוחרת,
קשיי תקשורת ביחסים בין אישים, התמודדות עם אירועי חיים (התבגרות, הורות, אבדן).
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,אונליין
שפה: עברית,אנגלית
עו״ס קלינית (MSW) מנחה את ״מקסימום אני״- קבוצה להתמודדות עם תחושת תקיעות ויצירת תנועה חדשה. מלווה סביב סוגיות של ״תקיעות״ או העדר סיפוק במגון מישורי חיים לרבות חיפוש הגשמה עצמית.
בשיטה זו המטפל נפגש עם קבוצה קטנה של מטופלים בו זמנית למטרות דומות לאלו של טיפול פרטני.
הנחיית הקבוצה יכולה להיות בכל גישה פיסיכולוגית או שיטת טיפול (ראה לעיל) ובדרך כלל לחברי הקבוצה יש קושי משותף. הפונים לקבוצה הטיפולית נהנים גם ממומחיות המטפל וגם מתמיכת העמיתים בקבוצה.
התהליך שעוברת הקבוצה משמש גם הוא כלי טיפולי בפני עצמו. דרך ההתיחסות לתכנים וליחסים בינאישיים הנרקמים בקבוצה, החשיפה ההדדית וקבלת הפידבקים יכולים המשתתפים בקבוצה להגיע להבנות נוספות וליצור שינוי בתפיסותיהם ובהתנהגותם.
קבוצה תמיכה- חברי הקבוצה חולקים קושי משותף (אובדן, התמכרות, קושי בניהול כעסים) ומגיעים מדי שבוע למפגש מונחה על ידי מטפל מקצועי אשר עבר הכשרה של הנחיית קבוצות המנתב ומנהל את הדינאמיקה הקבוצתית. המגיעים לקבוצה, אחראים לתוכן- הם משתפים את הקבוצה בתחושותיהם ותובנותיהם.
קבוצות משימה- קבוצות המתגבשות לצורך השגת מטרות אישיות המשותפות לכולם (דיאטה, חיפוש עבודה). המנחה נותן כלים ומעריך את התקדמות החברים מדי שבוע.
קבוצות לעזרה עצמית- מובלות ומונחות על ידי חברי הקבוצה שהם הצרכנים ונותני השירות בו זמנית (אמהות, הורים שכולים, אנשים עם נכויות וכדומה).
קבוצות תוכן מובנות- קבוצות בעלות משך מוגדר וברור מראש. לכל מפגש נקבע נושא או תוכן המועבר על ידי המנחה וחברי הקבוצה נעזרים זה בזה להתמודדות עם התכנים המועלים (לדוגמה חינוך מיני).
מה זו בעצם אכילה, ולמה אנחנו אוכלים? אכילה היא התנהגות וככזו, היא עונה על צורך. על אילו צרכים עונה האכילה עבורנו? ובכן, אכילה עונה על צרכים מסוגים שונים: צרכים פסיולוגיים (גופניים), צרכים פסיכולוגיים (נפשיים) וצרכים סוציולוגיים (חברתיים).
הצורך הפיסיולוגי ברור לרובנו. אנחנו אוכלים כי אנחנו רעבים, משמע חסרים חומרי מזון בגוף. הגוף זקוק לחומרים אלה על מנת להפיק אנרגיה ולייצר חומרים לקיום תפקודי הגוף השונים וכשחסרים חומרים אנחנו רעבים, אוכלים ואז יש בגוף חומרים. נשמע פשוט, אפילו מכני. נכון?
אך ישנו סוג נוסף של צרכים שכדי לספק אותם אנחנו אוכלים. אלה הם צרכים פסיכולוגיים (נפשיים). במצבים רגשיים ונפשיים שונים, אנשים חשים צורך עז לאכול. במקרים אלה המזון ממלא תפקידים שונים ברמה הנפשית. למשל, אוכל כממלא חלל ריק שאדם חש בנפשו, או כמרגיע חרדות. אנשים כשהם בלחץ, חלקם יאכלו הרבה מאוד, בעיקר פחמימות ואילו אחרים, לא יאכלו כלל. אכילה מספקת את הצורך במגע וגם יכולה "לארח חברה" לאדם בודד.