
התמחות: בריאות הנפש, הפרעות מצב רוח, גוף-נפש, טראומות, ויסות רגשי, חרדה ופוביה, דיכאון, אבל ואובדן, התמודדות עם משברי חיים, זהות, מגדר, קשיים ביחסים, הדרכת הורים.
אזור בארץ: חיפה ואזור הצפון
שפה: עברית, רוסית, אנגלית
פסיכולוגית קלינית. מטפלת במשברים, קשיים ביחסים, עיבוד טראומה, גיבוש עצמי, חרדות ומצבים פסיכוסומטיים. עובדת בגישה פסיכואנליטית וייחודית לכל מטופל.
התמחות: חרדות, מתחים משפחתיים, קושי ביצירה ובשימור של זוגיות, ערך עצמי נמוך, קשיים חברתיים, פרפקציוניזם
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן
שפה: עברית, אנגלית
שמי טלי שחר, פסיכולוגית קלינית בעלת ניסיון רב בטיפול בחרדות, חוסר שקט פנימי, דימוי עצמי נמוך, פרפקציוניזם וביקורת עצמית, קושי בקבלת החלטות, קשיים חברתיים, ביאישים ומשפחתיים
התמחות: קשישים,דיכאון,אבל ואובדן,הדרכת הורים,התמודדות עם משברי חיים,טיפול במתבגרים
אזור בארץ: ירושלים
שפה: עברית, אנגלית
מטפלת במבוגרים, מתבגרים ומדריכה הורים. הטיפול מתאים למי שחווה קושי ומצוקה בחייו, בכל תחום. מתמחה בסובלים מהשמנה ובולמוסים, במי שנפגעו מיחסים עם נרקסיסטיים, הורות, ובגיל השלישי.
התמחות: Ptsd, נכויות ומחלות כרוניות, אבל ואובדן, משברי חיים, מעגל החיים הנשי, אונקולוגיה, דיכאון, חרדה, מעבר להורות, הדרכת הורים
אזור בארץ: רחובות, נס ציונה, אזור שפלה
שפה: עברית
פסיכולוגית שיקומית מומחית. מטפלת במבוגרים. ניסיון רב בטיפול במשברי חיים, דיכאון וחרדה. תחומים ייחודיים: פוריות, אובדני הריון, לידה. שיקום פצועי מלחמה, אונקולוגיה, ptsd
התמחות: דפוסי אישיות ויחסים, זוגיות ומיניות, פוסט טראומה מורכבת - לרבות פגיעה מינית והתעללות נפשית-התעללות נרקיסיסטית, הפרעות אישיות, הפרעות חרדה, גיבוש זהות
אזור בארץ: רמת גן, תל אביב וגוש דן, מרכז
שפה: עברית
פסיכולוגית, מורשית בהיפנוזה, ומטפלת קבוצתית. מטפלת במבוגרים. מאמינה כי המרחב הטיפולי מעניק קרקע בטוחה ויציבה, לצורך מסע הטומן בחובו הזדמנות לריפוי נפשי לצד תעוזה ''לחלום'' את עצמנו
התמחות: קשיים במערכות יחסים, דימוי עצמי נמוך, ריקנות, דיכאון וחרדה.
התמודדות עם משברי חיים, אובדן ואירועים טראומטיים. טיפול ב ptsd
התמודדות עם משבר נפשי בתוך המשפחה
אזור בארץ: שרון,עמק חפר, חדרה, נתניה
שפה: עברית,אנגלית
טיפול מתאים לכל אדם הרוצה לשפר את איכות חייו ויחסיו עם אנשים הקרובים לו. מאמינה בכוח של הקשר הטיפולי לצייד את המטופל בכלים מגוונים להתפתחות אישית,ויסות רגשי ותחושת ערך וביטחון.
התמחות: טיפול בחרדה, דיכאון, פוסט טראומה, טיפול זוגי, טיפול משפחתי, הדרכת הורים, אבל ואובדן, התמודדות עם משברי חיים
אזור בארץ: חיפה
שפה: עברית
מטפלת במבוגרים, מתבגרים וילדים עם קשיים נפשיים, חברתיים והתנהגותיים. מדריכת הורים ומטפלת בזוגות ומשפחות. הטיפול הוא בדגש על ראייה רחבה של צרכי כל המשפחה.
התמחות: צעירים בגילאי 20+ ומבוגרים.
התמודדות עם חרדות, דיכאון, משברי חיים, אבדן, צמיחה אישית, ביטחון ודימוי עצמי.
מחלות כרוניות: פסיכיאטריה/נוירולוגיה/ראומטולוגיה/כאב.
אזור בארץ: כרמיאל,משגב וצפון
שפה: עברית
דרוש אומץ לפנות לטיפול. לבקש עזרה. לעיתים אומץ גדול. אני מזמינה אותך, למקום של שיתוף שמקל על הבדידות בלבטים והמחשבות. לתהליך שיאפשר פניות גדולה יותר לחוות חיוניות ושמחת חיים.
התמחות: בעיות משפחתיות וזוגיות, משברי חיים, ADHD, הפרעות אכילה, חרדה ופוביה, דיכאון, פוסט טראומה, התמכרויות, אבל ושכול, וויסות כעסים, הפרעות נפש, פגיעות מיניות.
אזור בארץ: מרכז
שפה: עברית
פסיכותרפיסטית מוסמכת ומטפלת זוגית, עובדת עם נוער, מבוגרים וזוגות באוריינטציה פסיכואנליטית בשילוב מחשבות מעולם הביבליותרפיה, הפילוסופיה והאמנות. כותבת ומרצה.
התמחות: מטפלת במבוגרים,מתבגרים וילדים במשברי חיים,חרדה, דיכאון, פוסט טראומה,קשיים במערכות יחסים ,זהות מינית,אבדן ואבל ועוד.
אזור בארץ: גבעתיים, רמת גן, תל אביב
שפה: עברית
אני עו''סית קלינית. מטפלת במבוגרים.ות מתבגרים.ות וילדים.ות . מאמינה בטיפול קשוב ורגיש, ביצירת מרחב תומך לעולם הפנימי והתבוננות שמאפשרת חופש פנימי והתפתחות נפשית.
התמחות: טיפול בצעירים המתמודדים עם משבר.
קשיים רגשיים, חרדה, לחץ.
טיפול דיאדי פעוטות, טיפול באוטיזם ASD הדרכה הורית.
אזור בארץ: אזור השרון, תל מונד, זיכרון יעקב/בינימינה,חדרה
שפה: עברית,אנגלית
הטיפול מיועד לכל אחד שחש שיש לו רצון לשנות את חיוו. מי שחש שקיימים בחייו קשיים החוזרים שוב ושוב. התמחותי הנה בעבודה צמודה עם הורים ופעוטות, טיפול פרטני וטיפול קבוצתי.
התמחות: משברי חיים, בעיות זוגיות, הדרכת הורים, הריון ולידה, תעסוקה, דיכאון, חרדה, אבל, טראומה, גיל שלישי, הפרעות אכילה
אזור בארץ: מרכז,רחובות
שפה: עברית, אנגלית
מאמינה שטיפול נפשי הוא תהליך אישי, ייחודי ומשמעותי בדרך להתחזקות פנימית ולהתמודדות טובה יותר עם החיים, הפנימיים (רגשות, מחשבות) והחיצוניים (יחסים בינאישיים, תעסוקה, ועוד).
התמחות: CBT וטיפול מבוסס מיינדפולנס ברמה״ש ובת״א.
התמחות בהפרעות חרדה, כאב כרוני ובקשיים שמתבטאים במפגש בין הגוף והנפש.
אזור בארץ: תל אביב וגוש דן,שרון, רעננה
שפה: עברית, אנגלית
טיפול פסיכולוגי ממוקד בהפרעות חרדה, כאב וסומטיזציה במבוגרים ובני נוער. טיפול באנשים המתמודדים עם מצבים רפואיים, ניסיון רב עם בני הגיל השלישי, זוגות ומשפחות.
התמחות: בריאות הנפש,חרדה ופוביה,בעיות משפחתיות וזוגיות (בטיפול פרטני) , אבל ואובדן, פוסט טראומה, התמודדות עם מצבי טראומה, דיכאון והפרעות מצב רוח, מעברי חיים, ועוד.
אזור בארץ: שרון,הרצליה,כפר סבא,רמת השרון,הוד השרון, טיפול מרחוק
שפה: עברית
מאמינה כי טיפול פסיכולוגי מתקיים באמצעות דו-שיח פתוח, מכבד ורגיש וצעידה במסע משותף למען השגת היעדים. ''באמצע הקושי שוכנת הזדמנות'' (אלברט איינשטיין)
בשיטה זו המטפל נפגש עם קבוצה קטנה של מטופלים בו זמנית למטרות דומות לאלו של טיפול פרטני.
הנחיית הקבוצה יכולה להיות בכל גישה פיסיכולוגית או שיטת טיפול (ראה לעיל) ובדרך כלל לחברי הקבוצה יש קושי משותף. הפונים לקבוצה הטיפולית נהנים גם ממומחיות המטפל וגם מתמיכת העמיתים בקבוצה.
התהליך שעוברת הקבוצה משמש גם הוא כלי טיפולי בפני עצמו. דרך ההתיחסות לתכנים וליחסים בינאישיים הנרקמים בקבוצה, החשיפה ההדדית וקבלת הפידבקים יכולים המשתתפים בקבוצה להגיע להבנות נוספות וליצור שינוי בתפיסותיהם ובהתנהגותם.
קבוצה תמיכה- חברי הקבוצה חולקים קושי משותף (אובדן, התמכרות, קושי בניהול כעסים) ומגיעים מדי שבוע למפגש מונחה על ידי מטפל מקצועי אשר עבר הכשרה של הנחיית קבוצות המנתב ומנהל את הדינאמיקה הקבוצתית. המגיעים לקבוצה, אחראים לתוכן- הם משתפים את הקבוצה בתחושותיהם ותובנותיהם.
קבוצות משימה- קבוצות המתגבשות לצורך השגת מטרות אישיות המשותפות לכולם (דיאטה, חיפוש עבודה). המנחה נותן כלים ומעריך את התקדמות החברים מדי שבוע.
קבוצות לעזרה עצמית- מובלות ומונחות על ידי חברי הקבוצה שהם הצרכנים ונותני השירות בו זמנית (אמהות, הורים שכולים, אנשים עם נכויות וכדומה).
קבוצות תוכן מובנות- קבוצות בעלות משך מוגדר וברור מראש. לכל מפגש נקבע נושא או תוכן המועבר על ידי המנחה וחברי הקבוצה נעזרים זה בזה להתמודדות עם התכנים המועלים (לדוגמה חינוך מיני).
מה זו בעצם אכילה, ולמה אנחנו אוכלים? אכילה היא התנהגות וככזו, היא עונה על צורך. על אילו צרכים עונה האכילה עבורנו? ובכן, אכילה עונה על צרכים מסוגים שונים: צרכים פסיולוגיים (גופניים), צרכים פסיכולוגיים (נפשיים) וצרכים סוציולוגיים (חברתיים).
הצורך הפיסיולוגי ברור לרובנו. אנחנו אוכלים כי אנחנו רעבים, משמע חסרים חומרי מזון בגוף. הגוף זקוק לחומרים אלה על מנת להפיק אנרגיה ולייצר חומרים לקיום תפקודי הגוף השונים וכשחסרים חומרים אנחנו רעבים, אוכלים ואז יש בגוף חומרים. נשמע פשוט, אפילו מכני. נכון?
אך ישנו סוג נוסף של צרכים שכדי לספק אותם אנחנו אוכלים. אלה הם צרכים פסיכולוגיים (נפשיים). במצבים רגשיים ונפשיים שונים, אנשים חשים צורך עז לאכול. במקרים אלה המזון ממלא תפקידים שונים ברמה הנפשית. למשל, אוכל כממלא חלל ריק שאדם חש בנפשו, או כמרגיע חרדות. אנשים כשהם בלחץ, חלקם יאכלו הרבה מאוד, בעיקר פחמימות ואילו אחרים, לא יאכלו כלל. אכילה מספקת את הצורך במגע וגם יכולה "לארח חברה" לאדם בודד.